Valitse sivu

Suuri kiitos keskusliiton Arto Bäckströmille, meillä on nyt hienot kotisivut.

Tätä päivää on odotettu, hallitus, jäsenet ja yhteistyökumppanit. Tästä päivästä lähtien pitää olla ahkera ja tuottaa säännöllisesti sisältöä sekä päivittää tapahtumia. Toivon mahdollisimman monen löytävän tältä sivulta ja FinFami-perheen sivustolta tukea, tietoa ja toivoa omaan ja läheisen tilanteeseen. Muistakaa käydä katsomassa ajakohtaiset sekä tapahtumat, ne todennäköisesti päivittyvät useimmin.

Sivustolta löytyy heti alussa tietoa yhdistyksestä, oppaita läheisille, tietoa vertaisryhmistä sekä Rovaniemellä että verkossa toimivista ryhmistä. Jäseneksi voi myös liittyä heti etusivulta klikaten. Vapaaehtoisia otetaan mielellään vastaan, kerro mitä olisit valmis tekemään lappilaisten mielenterveysomaisten eteen, niin suunnitellaan porukalla joku hyvä juttu smile

Ammattilaisille on linkki FinFami-perheen jäsenten tekemiin hienoihin oppaisiin, joihin pääsee käsiksi suoraan Ammatillaiselle -sivulta. Sinne on tulossa myös tietoa jo toimivasta yhteistyöstä ammattilaisten kanssa sekä meidän kehittäjä- ja kokemusasiantuntijatoiminnoista.

Jos huomaat, että jotain puuttuu tai kaipaat jotain tietoa sivuillemme, laita viesti tai sähköposti. Otamme asiat ja ehdotukset vastaan ja vastaamme niihin mahdollisuuksien mukaan.

Eija Peteri

Sihteeri

Lapin mielenterveysomaiset – FinFami ry

 

Aiheesta muualla

Pin It on Pinterest