Valitse sivu

Tapahtumat

Lapin FinFami järjestää säännöllisesti erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia niin omaisille kuin muillekin asiasta kiinnostuneille. Ellei toisin mainita, on tapahtumiin vapaa pääsy ilman ilmoittautumista.

Heinäkuu

VERKKOVERTAISTUKIRYHMÄ 13.7. JA 27.7.

Oletko huolissasi läheisesi mielenterveydestä tai omasta jaksamisestasi psyykkisesti oirehtivan rinnallakulkijana? Älä jää yksin huolehtimaan, vaan tule mukaan mielenterveysomaisten verkkovertaistukiryhmään!

Verkkovertaistukiryhmä kokoontuu kahtena maanantaina 13.7. ja 27.7. klo 17-18.30, jossa paikalla on Lapin mielenterveysomaiset – FinFami ry:n vapaaehtoinen Antti Linna sekä muita saman kokemuksen omaavia. Ryhmä toteutetaan etänä Zoom- verkkopalvelussa, jossa osallistujat kuulevat ja näkevät toisensa livenä tietokoneidensa, tablettiensa tai älykännyköidensä kautta.

Asuinpaikallasi ei ole väliä, voit olla mistä päin Suomea vaan. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä niin kerron lisää. Ryhmään liitytään sähköpostiisi lähettämäni linkin kautta. Linkin saat viimeistään paria tuntia ennen ryhmän alkua. Lisätiedot ja ilmoittautumiset viimeistään 10.7. ja 24.7. mennessä lapinfinfami@gmail.com. Lisätietoja voi kysellä  koko kesän ajan sähköpostilla.

Lämpimästi ja rohkeasti tervetuloa mukaan!

Antti Linna
Antti Linna

Ryhmän ohjaaja

Elokuu

Syyskuu

Lokakuu

Marraskuu

Joulukuu

Pin It on Pinterest