Valitse sivu

Yhdistyksen syyskokouksessa päätimme toteuttaa Prospect-kurssin alkaen viikolta 11, eli yleisen talvilomaviikon jälkeen, yksi aihealue kerrallaan arki-iltaisin.  Aikaisemmat yritykset toteuttaa Prospect-kurssia ovat kariutuneet Koronan takia ja vähäisen markkinoinnin takia. Nyt, keväällä 2022, koronarajoitusten puitteissa voimme toteuttaa kurssin Kansalaistalon Väärti-tilassa, jossa turvavälit toteutuvat isommallakin osallistujamäärällä.

Kurssi tarjoaa uusia näköaloja henkilöille, joilla on omakohtaisia kokemuksia mielenterveyskuntoutujan omaisena, läheisenä tai ystävänä. Prospect vertaisryhmä vastaa omaisten omiin tarpeisiin. Se auttaa lisäämään itseluottamusta sekä antaa selviytymisvalmiuksia. Ryhmän myötä omaisten jaksaminen ja elämänhallinnan tunne lisääntyy. Samalla omaisten elämänlaatu paranee.

Kurssi on suljettu, eli kesken kurssia ei tule uusia osallistujia. Tämä tuo turvallisuuden tunnetta ja luo osallistujien kesken läheisyyttä ja luottamusta. Osallistujien toivotaan pystyvän sitoutumaan jokaiseen tapaamiseen, sillä kurssilla edetään järjestyksessä.

Lisätietoja esitteestä Finfami_Prospect_esite-valmis

Ilmoittautuminen ja lisäkysymykset  info.lapinmielenterveysomaiset@gmail.com

 

Pin It on Pinterest